Stackable Sabuk Ditarik Stackable
  • Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 0 Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 0
  • Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 1 Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 1
  • Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 2 Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 2
  • Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 3 Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 3
  • Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 4 Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 4
  • Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 5 Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 5
  • Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 6 Stackable Sabuk Ditarik Stackable - 6

Stackable Sabuk Ditarik Stackable

China Supplier Stackable Retractable Belt Stanchion kanthi rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Gawan gampang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stackable Sabuk Ditarik Stackable

1. Pambuka Stailable Sabuk Stackable


Stackable RetractableBelt Stanchion iki digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis tugas berat 7kg, Sabuk dawa bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo opsional logois ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi jangka panjang mitra ing china.


2.Parameter (Specification) of the Stackable Sabuk Ditarik Stackable


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


3.Fitur lan Aplikasi Stankiset Sabuk sing Ditumpuk


StackableRtactable Belt Stanchion digunakake ing Bank, Supermarket, mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer saluran banyu ing papan umum.


4. Rincian StackableRetractable Belt Stanchion


Sabuk Ditarik Stackable uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo crowdcontrol, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.


Stackable Sabuk Ditarik Stackable


5. Qualification of the Stackable Sabuk Ditarik Stackable


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Stackable Sabuk Ditarik StackableStackable Sabuk Ditarik Stackable


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Stackable Sabuk Ditarik Stackable


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara

 

Stackable Sabuk Ditarik Stackable


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Stackable Stabilion Belt Ditarik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR