Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel
  • Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 0 Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 0
  • Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 1 Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 1
  • Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 2 Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 2
  • Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 3 Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 3
  • Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 4 Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel - 4

Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel

China Panyedhiya bubuk bubuk sabuk lapisan sabuk ireng sing bisa ditarik sabuk utawa stanchion Digunakake kanggo ngontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. ing Bank lan Supermarket.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


1.Introduction of the Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


ThisAlangi Sabuk Ganda Stainless Steel was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.

 

2.Parameter (Specification) of the Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


Bahan:

Waja tahan karat

c

krom

Dhuwur:

890mm / 910mm

Dhasar

320mm / 350mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Panjang sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm

 

3.Feature And Application of the Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


Stankion sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

 

4. Details of the Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control, queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.

 

Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel

 

5. Qualification of the Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


Alangi sabuk utawa starkion sing bisa ditarik bisa dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Alangi Sabuk Ganda Stainless SteelAlangi Sabuk Ganda Stainless Steel

 

6. Deliver,Shipping And Serving of the Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby.


Alangi Sabuk Ganda Stainless Steel


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.





Panas Tags: Alangan Sabuk Ganda Stainless Steel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR