Alangi Sabuk Ditarik Ireng
  • Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 0 Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 0
  • Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 1 Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 1
  • Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 2 Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 2
  • Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 3 Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 3
  • Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 4 Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 4
  • Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 5 Alangi Sabuk Ditarik Ireng - 5

Alangi Sabuk Ditarik Ireng

China nggawe produk keamanan T-Shape Powder nutupi penghalang sabuk sing bisa ditarik ireng kanggo kendali kontrol antrian. Digunakake sacara wiyar ing bandara, hotel, pameran, lan pesta-pesta gedhe liyane. Alangi Sabuk Ditarik Ireng liwat SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Sabuk Ditarik Ireng


1.Pengenalan lapisan sabuk penghalang sabuk sing bisa ditarik ireng


Alangi sabuk sing bisa ditarik T-SAHPEblack iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg, sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. We are ngarep-arep dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

 

2.Parameter (Spesifikasi) alangi sabuk sing bisa ditarik Ireng-TEMBANG


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Tutup bubuk ireng

Dhuwur:

890mm / 910mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm

 

3.Fitur lan Aplikasi alangi sabuk sing bisa ditarik ireng T-SHAPE


Stankion sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

 

4. Rincian alangan sabuk sing bisa ditarik Ireng-SHAPE


Alangi sabuk sing bisa ditarik Ireng-SHAPE uga dijenengi stankion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.

 

Alangi Sabuk Ditarik Ireng

 

5. Kualifikasi alangan sabuk sing bisa ditarik ireng T-SHAPE


Alangi sabuk utawa starkion sing bisa ditarik bisa dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

 Alangi Sabuk Ditarik IrengAlangi Sabuk Ditarik Ireng


6. Ngirim, Pengiriman Lan Nganggo alangan sabuk sing bisa ditarik ireng


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby

 

Alangi Sabuk Ditarik Ireng


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 





Panas Tags: Alangi Sabuk Ditarik Ireng, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR