Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan
  • Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 0 Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 0
  • Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 1 Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 1
  • Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 2 Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 2
  • Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 3 Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 3
  • Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 4 Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan - 4

Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan

Distributor produk safety aluminium nggunakake alangan sabuk sing bisa ditarik kanggo karat sing nolak. Gunakake njaba Sabuk Sabuk Ditarik bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan


1. Introduction of the Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan

ThisNggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.

 

 

2.Parameter (Specification) of the Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan


Bahan:

Tabung Aluminium Dia 76mm kanthi kekandelan 1,5mm

Lumahing

Opsional ireng utawa perak

Dhuwur:

1000mm

Sampul dhasar

Sampul ABS Dia 360mm UTAWA tutup chromed

Dhasar

Basis wesi utawa basis beton opsional

Panjang sabuk

Dawane 2.3-3.6m / jembaré 4,8cm

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

 

 

3.Feature And Application of the Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan


Stankion sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

 

4. Details of the Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan


Alangi sabuk sing bisa ditarik uga dijenengi stankion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.


Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan

 

5. Qualification of the Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan


Alangi sabuk utawa starkion sing bisa ditarik bisa dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing RuanganNggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan

 

6. Deliver,Shipping And Serving of the Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan 


Layanan:24 jam online kanggo mbaleni pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby.


Nggunakake Retractable Sabuk Alangi ing Ruangan


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 





Panas Tags: Alangan Sabuk Ditarik ing Ruangan, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR