Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk
  • Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 0 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 0
  • Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 1 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 1
  • Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 2 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 2
  • Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 3 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 3
  • Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 4 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 4
  • Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 5 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 5
  • Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 6 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk - 6

Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk

China Pemasok alangan sabuk sing bisa ditarik sing bisa ditumpuk nganggo stankion nganggo roda Digunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Alangi Sabuk Ditarik sing Ditumpuk Kita dilewati SGS, ISO kontrol kualitas, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang .Gawe gampang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk


1. Pambuka alangan sabuk sing bisa ditumpuk sing bisa ditarik sabuk utawa sabuk sing bisa ditarik


Alangi sabuk sing bisa ditarik sing bisa ditarik bisa digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg, sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. ngarep-arep dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) alangan sabuk sing bisa ditumpuk sing bisa ditarik utawa alangan sabuk sing bisa ditarik


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63,50mm 1.2mm kekandelan

panutup

Kekandelan Dia 375mm 1.2mm

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


 

3.Fitur lan Aplikasi alangi sabuk sing bisa ditarik sing bisa ditarik utawa sabuk sing bisa ditarik


Alangi sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

 

4. Rincian alangan sabuk sing bisa ditarik sing bisa ditanggepi, sabuk sing bisa ditarik


Alangi sabuk sing bisa ditarik uga dijenengi stankion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.


 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk

 

5. Kualifikasi alangan sabuk sing bisa ditarik sing bisa ditumpuk, utawa sabuk sing ditarik


Alangi sabuk utawa starkion sing bisa ditarik bisa dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

 Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa DitumpukAlangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk

 

6. Ngirim, Kirim Lan Nglindhungi alangan sabuk sing bisa ditumpuk utawa alangan sabuk sing bisa ditarik roda


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby.

 

Alangi Sabuk Ditarik sing Bisa Ditumpuk


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 





Panas Tags: Alangan Sabuk Ditarik Stackable, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR