Alangan Kontrol Plumbungan Plastik
  • Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 0 Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 0
  • Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 1 Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 1
  • Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 2 Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 2
  • Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 3 Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 3
  • Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 4 Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 4
  • Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 5 Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 5
  • Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 6 Alangan Kontrol Plumbungan Plastik - 6

Alangan Kontrol Plumbungan Plastik

Produk keamanan pasokan nggunakake Alangan Plastik Plowd Control Plester utawa stankion, kanthi tiang PVC lan basis karet, tugas abot. Alangan Kontrol Crowd Plastik digunakake ing Bank, Supermarket, Mal Shopping.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Kontrol Plumbungan Plastik


1. Pambuka Alangan Plastik CrowdControl


This Alangan Kontrol Plumbungan Plastik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Alangan Kontrol Plumbungan Plastik


Bahan: tiang

PVC

Bahan dhasar

karet

Lumahing

krom

Dhuwur:

1000mm

Dhasar

Dhasar karet

Dawa sabuk

2m, 3m opsional

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Nggih

Ukurane

320 * 63 * 1000cm


3.Fitur lan Aplikasi Alangan Kontrol Plastik


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian babagan Alangan Plastik CrowdControl


Alangan Kontrol Plumbungan Plastik is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Alangan Kontrol Plumbungan Plastik


5. Qualification of the Alangan Kontrol Plumbungan Plastik


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Alangan Kontrol Plumbungan PlastikAlangan Kontrol Plumbungan Plastik


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Alangan Kontrol Plumbungan Plastik

Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Alangan Kontrol Plumbungan Plastik


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.






Panas Tags: Alangan Kontrol Crowd Plastik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR