Pakaryan Kontrol Crowd Crowd
  • Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 0 Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 0
  • Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 1 Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 1
  • Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 2 Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 2
  • Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 3 Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 3
  • Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 4 Pakaryan Kontrol Crowd Crowd - 4

Pakaryan Kontrol Crowd Crowd

Produk keamanan nyedhiyakake alangan sabuk sing bisa ditarik utawa Polisi Kontrol Akeh Wong utawa stanki sabuk sing bisa ditarik kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Dawane Sabuk Stanki Kolom sing wis rampung bisa uga 2m, 3m utawa 5M, nganggo utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pakaryan Kontrol Crowd Crowd


1. Pambuka Stanksi Kontrol CrowdControl Polesan


This Pakaryan Kontrol Crowd Crowd was made isolation by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the polished Pakaryan Kontrol Crowd Crowd


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3. Fitur lan Aplikasi isolasi


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Stanki CrowdControl Polesan


Pakaryan Kontrol Crowd Crowd is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Pakaryan Kontrol Crowd Crowd


5. Qualification of the polished Pakaryan Kontrol Crowd Crowd


Kontrol Crowd Crowd Polisi utawa stanchion kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Pakaryan Kontrol Crowd CrowdPakaryan Kontrol Crowd Crowd


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Pakaryan Kontrol Crowd Crowd


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Pakaryan Kontrol Crowd Crowd


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Pakem Kontrol Crowd Crowd, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR