Stankion Kontrol Akeh Plastik
  • Stankion Kontrol Akeh Plastik - 0 Stankion Kontrol Akeh Plastik - 0
  • Stankion Kontrol Akeh Plastik - 1 Stankion Kontrol Akeh Plastik - 1
  • Stankion Kontrol Akeh Plastik - 2 Stankion Kontrol Akeh Plastik - 2
  • Stankion Kontrol Akeh Plastik - 3 Stankion Kontrol Akeh Plastik - 3
  • Stankion Kontrol Akeh Plastik - 4 Stankion Kontrol Akeh Plastik - 4
  • Stankion Kontrol Akeh Plastik - 5 Stankion Kontrol Akeh Plastik - 5
  • Stankion Kontrol Akeh Plastik - 6 Stankion Kontrol Akeh Plastik - 6

Stankion Kontrol Akeh Plastik

Produk keamanan pasokan njaba Plancongan Kontrol Plastik Plowd Plastik, kanthi tiang pvc lan basis karet, tugas berat. Stanki Kontrol Plowongan Plastik digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kontrol Penganan Akeh Pastic


1. Pambuka Stankion Kontrol CrowdControl Plastik


Plancong Kontrol Plowongan Plastik iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, Sabuk dawa bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi dawa mitra jangka ing china.

 

2.Parameter (Spesifikasi) Stankion Kontrol Plumbungan Plastik


Bahan: tiang

PVC

Bahan dhasar

karet

Lumahing

krom

Dhuwur:

1000mm

Dhasar

Dhasar karet

Dawa sabuk

2m, 3m opsional

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Nggih

Ukurane

320 * 63 * 1000cm


3.Fitur lan Aplikasi Plangko Kontrol Plastik


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Stanki Plank CrowdControl Plastik


Plancongan Kontrol Plowongan Plastik diarani alangan sabuk sing bisa ditarik maneh, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.


Plastic Crowd Control Stanchion


5. Kualifikasi Stanki Kontrol Plumbungan Plastik


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Plastic Crowd Control StanchionPlastic Crowd Control Stanchion


6. Ngirim, Pengiriman Lan Servis saka Stankion Kontrol Akeh Plastik


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Plastic Crowd Control Stanchion


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.






Panas Tags: Stankion Kontrol Crowd Plastik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR