Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan
  • Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 0 Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 0
  • Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 1 Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 1
  • Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 2 Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 2
  • Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 3 Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 3
  • Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 4 Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 4
  • Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 5 Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 5
  • Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 6 Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan - 6

Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan

Pasokan produk keamanan stainless steel Nganggo Stankion Kontrol Crowd kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Iki Stankion Kontrol Crowd Nganggo Ruangan digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan base abot 7kg tugas abot.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan


1. Pambuka Stailion Kontrol Cithakan njaba T-bentuk


This Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the T-shape Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3. Fitur lan Aplikasi Tangki Kontrol Akeh-T-ShapeOutdoor


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian babagan T-Shape UseCrowd Control Stanchion


Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan


5.  Qualification of the T-shapePakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan


Kontrol Karo Nggunakake Ruangan Luar Negeri kita, lulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Pakaryan Kontrol Rame Nganggo RuanganPakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan


6.  Deliver,Shipping And Serving of the T-ShapePakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Pakaryan Kontrol Rame Nganggo Ruangan


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Kontrol Ruangan Nggunakake Ruangan, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR