Alangan Sabuk Ditarik Chrome
  • Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 0 Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 0
  • Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 1 Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 1
  • Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 2 Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 2
  • Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 3 Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 3
  • Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 4 Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 4
  • Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 5 Alangan Sabuk Ditarik Chrome - 5

Alangan Sabuk Ditarik Chrome

Pasokan produk keamanan krom stainless steel alangi sabuk sing bisa ditarik kanggo njaga jarak safety lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Sabuk Ditarik Chrome

1.Introduction of theAlangan Sabuk Ditarik Chrome


ThisAlangan Sabuk Ditarik Chrome was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional   Logo ing ndhuwur is accepted  .We are expecting become your long-term partner in china.

 

2.Parameter (Specification) of theAlangan Sabuk Ditarik Chrome


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm

 

 

 

3.Feature And Application of theAlangan Sabuk Ditarik Chrome


Stankion sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

 

4. Details of theAlangan Sabuk Ditarik Chrome


Alangan Sabuk Ditarik Chrome also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control, queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



Alangan Sabuk Ditarik Chrome


5. Qualification of theAlangan Sabuk Ditarik Chrome


Alangi sabuk utawa starkion sing bisa ditarik bisa dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

 Alangan Sabuk Ditarik ChromeAlangan Sabuk Ditarik Chrome

 

6. Deliver,Shipping And Serving of theAlangan Sabuk Ditarik Chrome


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby

 

Alangan Sabuk Ditarik Chrome


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 






Panas Tags: Alangan Sabuk Ditarik Chrome, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR