Plancongan Plastik Lalu Lintas
  • Plancongan Plastik Lalu Lintas - 0 Plancongan Plastik Lalu Lintas - 0
  • Plancongan Plastik Lalu Lintas - 1 Plancongan Plastik Lalu Lintas - 1
  • Plancongan Plastik Lalu Lintas - 2 Plancongan Plastik Lalu Lintas - 2
  • Plancongan Plastik Lalu Lintas - 3 Plancongan Plastik Lalu Lintas - 3
  • Plancongan Plastik Lalu Lintas - 4 Plancongan Plastik Lalu Lintas - 4
  • Plancongan Plastik Lalu Lintas - 5 Plancongan Plastik Lalu Lintas - 5
  • Plancongan Plastik Lalu Lintas - 6 Plancongan Plastik Lalu Lintas - 6

Plancongan Plastik Lalu Lintas

Pabrik langsung adol wesi plastik 50cm reflektif kuning Stankion Plastik Plancongan bisa digunakake bebarengan karo kaset peringatan wektu, rantai peringatan plastik, peringatan plug.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plancongan Plastik Lalu Lintas


1. Pambuka stolenion plastik Lalu Lintas


Stankion trafficplastic

1. Gerbang tol dalan gedhe; Nyebrang Kutha; cangkem trotoar;

2. Dalan pementasan sementara; pamisah wilayah sing mbebayani utawa sing dilarang.

3. Bisa digunakake bebarengan karo kaset peringatan wektu, rantai peringatan plastik, peringatan plug.


2.Parameter (Specification) of the Stankion trafficplastic


Produk

Stankion trafficplastic


Materi

Dhasar polipropilena (PP) lan poliethelin (PE)

Dhuwur

100cm

Dhiameter kutub

5cm

Werna Kutub

Abang & Putih utawa Kuning & Ireng

Ukuran Dhasar

32cm

Nomer Model

TWC40118

Bobot

1,50kg

Kemasan

Dikemas incarton

Lamaran

Parkir HotelLot, Stasiun, Dalan


3.Feature And Lamaran of the Traffic plastic stanchion


1. Lot Parkir Hotel.

2. Stasiun.

3. Dalan.

4. Entrance kutha

5. Trotoar.


4. Rincian stanki plastik Lalu Lintas


1). Gampang Instal
(2). Fitur sing ora ngganggu
(3). Sun & Waterproof
(4). Keamanan Fisik & Anti-tabrakan

(5) .Bengkok antik, torsi; isih bisa mbalek maneh;

(6). Pengaruh resistansi, banyu, minyak, bledug, awet;

(7). Struktur awak adhedhasar sing gampang, entheng, gampang dipasang.


Reflective Traffic Cones


5. Kualifikasi stankion plastik Lalu Lintas


Reflective Traffic Cones


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka stankion Plastik Lalu Lintas wesi


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

10 pcs / pkg, anyaman tas, karton utawa minangka panjaluk sampeyan
10 pcs / anyaman-tas
4800 pcs / 20ft GP
Utawa 378 pcs / palet
Ukuran palet: 1100 * 1100 * 2250mm
3780 pcs saben kontainer 20ft GP,
Pabrik 70 cm Fleksibel Oranye Lalu Lintas Keamanan Jalan Merah PVC
8100 pcs saben kontainer 40ft HQ
Pabrik Paling Didhuwur Pabrik 70 cm Fleksibel Pigel Plastik Digunakake Cone Road Cone


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Plancongan Plastik Lalu Lintas, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR