Alangi Tube Tube Square
  • Alangi Tube Tube Square - 0 Alangi Tube Tube Square - 0
  • Alangi Tube Tube Square - 1 Alangi Tube Tube Square - 1
  • Alangi Tube Tube Square - 2 Alangi Tube Tube Square - 2
  • Alangi Tube Tube Square - 3 Alangi Tube Tube Square - 3
  • Alangi Tube Tube Square - 4 Alangi Tube Tube Square - 4
  • Alangi Tube Tube Square - 5 Alangi Tube Tube Square - 5
  • Alangi Tube Tube Square - 6 Alangi Tube Tube Square - 6
  • Alangi Tube Tube Square - 7 Alangi Tube Tube Square - 7
  • Alangi Tube Tube Square - 8 Alangi Tube Tube Square - 8
  • Alangi Tube Tube Square - 9 Alangi Tube Tube Square - 9
  • Alangi Tube Tube Square - 10 Alangi Tube Tube Square - 10
  • Alangi Tube Tube Square - 11 Alangi Tube Tube Square - 11
  • Alangi Tube Tube Square - 12 Alangi Tube Tube Square - 12
  • Alangi Tube Tube Square - 13 Alangi Tube Tube Square - 13
  • Alangi Tube Tube Square - 14 Alangi Tube Tube Square - 14

Alangi Tube Tube Square

Pamblokiran alun-alun cafe Alangan Pabrik kanggo pariwara dalan utawa iklan alangan kafe lan angin nolak. Alun-alun Tube Tube Street kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Tube Tube Square


1. Pambuka Square Tube StreetBarrier


Square Tube StreetBarrier iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan base 7kg sing abot, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logon opsional ditampa. Kita ngarep-arep dadi sing paling dawa term partner inchina.


2.Parameter (Specification) of the Alangi Tube Tube Square


· BannersMateri: kanvas sing katon tradisional, PVC ekonomis utawa bahan bolong khusus sing ngidini angin bisa liwat

· Bahan bingkai: Baja, tabung tugas abot kanthi sikil sing luwes

· Perawatan lumahing: Bubuk UV Dilapisi Ireng

· Kualitas, kuat nggawe tabung tugas abot

· Bingkai ireng kanthi sikil sing bisa dicopot

· Kaki sing bisa diatur kanggo pengaturan sing aman lan luwih apik.

· Werna: CMYK Percetakan Warna Lengkap

· Precision: kulit spanduk sing dicithak kanthi resolusi dhuwur 1440dpi kanthi UV lan bukti banyu

· Gunakake kanggo: alangan cafe portebel, bar sing ditampilake ing njaba ruangan



3.Fitur And Lamaran of the Alangi Tube Tube Square


Alangan SquareTube Street digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4.Details of the Alangi Tube Tube Square


Jeneng Produk

Weldon Customized Customized Printed Customized Retractable Banner outdoor Stand Cafe Barrierigh Quality Cafe Barriers

Panganggone

Pariwara

Materi

Lembar PVC

Jeneng Merek

Weldon

Lamaran

Tampilake Tampilan

Nyithak

UV Nyithak

Werna

Custom Werna

Fitur

Mantep

Paket

Karton

MOQ

20 pcs

1M Cafe Barrier – Single Sided / Double Sided Nyithak

·         Including Frame and Graphic Nyithak

· Ukuran Bingkai Standar: 1000 mm (W) x 900 mm (H)

· Ukuran Visual Standar: 960 mm (W) x 750 mm (H)

· Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!

2M Cafe Barrier –  Single Sided / Double Sided Nyithak

·         Including Frame and Graphic Nyithak

· Ukuran Bingkai Standar: 2000 mm (W) x 900 mm (H)

· Ukuran Visual Standar: 1960 mm (W) x 750 mm (H)

· Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!


Alangi Tube Tube Square


5.Qualification of the Alangi Tube Tube Square


Our Alangi Tube Tube Square was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Alangi Tube Tube SquareAlangi Tube Tube Square


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Alangi Tube Tube Square


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



Alangi Tube Tube Square


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Alun-Alun Tube Tube, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR