Alangi Tube Tube
  • Alangi Tube Tube - 0 Alangi Tube Tube - 0
  • Alangi Tube Tube - 1 Alangi Tube Tube - 1
  • Alangi Tube Tube - 2 Alangi Tube Tube - 2
  • Alangi Tube Tube - 3 Alangi Tube Tube - 3
  • Alangi Tube Tube - 4 Alangi Tube Tube - 4
  • Alangi Tube Tube - 5 Alangi Tube Tube - 5
  • Alangi Tube Tube - 6 Alangi Tube Tube - 6
  • Alangi Tube Tube - 7 Alangi Tube Tube - 7
  • Alangi Tube Tube - 8 Alangi Tube Tube - 8

Alangi Tube Tube

Alangan Babak Tube Tube kanggo pariwara dalan utawa pariwara alangan cafe lan resit angin. Alangan Tube Tube Babagan digunakake ing Bank lan Supermarket.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Tube Tube


1. Pambuka Round Tube StreetBarrier


Round Tube StreetBarrier kanggo pariwara dalan digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg, Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa Logo opsional logois ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bisa dadi mitra jangka panjang ing China.


2.Parameter (Specification) of theAlangi Tube Tubes


· Bahan Spanduk: kanvas sing katon tradisional, PVC ekonomis utawa bahan bolong khusus sing ngidini angin bisa liwat

· Bahan bingkai: Baja, tabung tugas abot kanthi sikil sing luwes

· Perawatan lumahing: Bubuk UV Dilapisi Ireng

· Kualitas, kuat nggawe tabung tugas abot

· Bingkai ireng kanthi sikil sing bisa dicopot

· Kaki sing bisa diatur kanggo pengaturan sing aman lan luwih apik.

· Werna: CMYK Percetakan Warna Lengkap

· Precision: kulit spanduk sing dicithak kanthi resolusi dhuwur 1440dpi kanthi UV lan bukti banyu

· Gunakake kanggo: alangan cafe portebel, bar sing ditampilake ing njaba ruangan



3.Fitur lan Aplikasi Babak TubeStreet Babak


Alangan Babak TubeStreet digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan sapanunggalane, umume ngomong, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4.Details of theAlangi Tube Tube


Jeneng Produk

Weldon Customized Customized Printed Customized Retractable Banner outdoor Stand Cafe Barrierigh Quality Cafe Barriers

Panganggone

Pariwara

Materi

Lembar PVC

Jeneng Merek

Weldon

Lamaran

Tampilake Tampilan

Nyithak

UV Nyithak

Werna

Custom Werna

Fitur

Mantep

Paket

Karton

MOQ

20 pcs

1M Cafe Barrier – Single Sided / Double Sided Nyithak

·         Including Frame and Graphic Nyithak

· Ukuran Bingkai Standar: 1000 mm (W) x 900 mm (H)

· Ukuran Visual Standar: 960 mm (W) x 750 mm (H)

· Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!

        2M Cafe Barrier –  Single Sided / Double Sided Nyithak

·         Including Frame and Graphic Nyithak

· Ukuran Bingkai Standar: 2000 mm (W) x 900 mm (H)

· Ukuran Visual Standar: 1960 mm (W) x 750 mm (H)

· Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!


Alangi Tube Tube


4.  Qualification of the Alangi Tube Tube


Our Alangi Tube Tube was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Alangi Tube Tube


6.Deliver,Shipping And Serving of the Alangi Tube Tube


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Alangi Tube Tube


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Round Tube Street, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR