Stud Plastik Plastik
  • Stud Plastik Plastik - 0 Stud Plastik Plastik - 0
  • Stud Plastik Plastik - 1 Stud Plastik Plastik - 1
  • Stud Plastik Plastik - 2 Stud Plastik Plastik - 2
  • Stud Plastik Plastik - 3 Stud Plastik Plastik - 3
  • Stud Plastik Plastik - 4 Stud Plastik Plastik - 4
  • Stud Plastik Plastik - 5 Stud Plastik Plastik - 5
  • Stud Plastik Plastik - 6 Stud Plastik Plastik - 6

Stud Plastik Plastik

Studi dalan plastik sing larang kanthi kualitas padhang. Plastik Road Stud pancen apik banget ing sangisore lampu, saengga supire bisa ngrasakake refleksi ing jarak 150-200m. Dadi Plastik Road Stud migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stud Plastik Plastik


1. Pambuka stud dalan plastik

 

1. resistensi tekanan kuat, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang).
2. Efek reflektif sing kuat, peringatan kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Macem-macem warna nggawe kutha kasebut apik.

 

2.Parameter (Spesifikasi) saka dalan plastik

 

Jeneng

Kancing dalan ABS

Materi

ABS

Ukurane

100 * 100 * 20mm

Werna

putih lan kuning

Wangun

alun-alun

Sudut reflektif Retro

loro-lorone

Bobot siji

105g

Pengepakan

100 pcs / karton

Ukuran karton

420 * 320 * 220mm / 150pc

N.W

105g

G.W

120g

Instal bahan

Lem epoxide

Ngisi conto

Gratis

Suhu Makarya

-20 ° C ~ + 70 ° C

Sipat resistansi udan

16280h

  

3.Fitur lan Aplikasi saka dalan plastik


1.Kemampuan Refleksi sing Apik: Reflektor nggawe efek berlian, mula
atraktif ing sangisore lampu sing driver bisa ngrasakake bayangan 150-200m
adoh banget. Dadi migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

2.Resistensi efek: Ora ditemokake retak ing diameter 6mm saka titik tes.

3.Beban anti-pers: ndhuwur 160kN

4.Resistensi kerosene: ora ana minyak tanah sing ditembus sawise dicelup luwih saka 10
mins, uga ora ditemokake karusakan.

5.Resistensi turpentine: ora ana tembus nembus sawise dicelupake luwih saka
10 menit, uga ora ditemokake karusakan.

6.Resistensi alkohol: alkohol ora nembus sawise dicelupake luwih saka
1min, uga ora ditemokake karusakan.

7.Kinerja bukti banyu: ora ana retakan, penetrasi, kerut uga kedadean sing padha
ditemokake sawise 48 jam mencelupake banyu.

8.Kinerja resistensi bensin: ora ana retak, drop-off, goresan, lan kerusakan liyane sing ditemokake ing kancing dalan sawise diresiki nganti 1 menit kanthi bensin 90 utawa 93 #.

 

4. Rincian kandang dalan plastik


Stud Plastik Plastik

Stud Plastik Plastik

 

5. Kualifikasi kandang dalan plastik


Stud Plastik Plastik

 

6.Ngirim, Kirim Lan Ngawula saka dalan plastik


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Kanggo jumlah pesanan utawa pesanan sampel, umume kita bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Pesenan gedhe umume nggunakake pangiriman laut.

Wektu pengiriman kaya ing ngisor iki:


Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3. Kita duwe tim perdagangan manca khusus, lan canprovide layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR