Studi Dalan Reflektif Aluminium
  • Studi Dalan Reflektif Aluminium - 0 Studi Dalan Reflektif Aluminium - 0
  • Studi Dalan Reflektif Aluminium - 1 Studi Dalan Reflektif Aluminium - 1
  • Studi Dalan Reflektif Aluminium - 2 Studi Dalan Reflektif Aluminium - 2
  • Studi Dalan Reflektif Aluminium - 3 Studi Dalan Reflektif Aluminium - 3
  • Studi Dalan Reflektif Aluminium - 4 Studi Dalan Reflektif Aluminium - 4

Studi Dalan Reflektif Aluminium

Aluminium LED Light Flashing Mripat Kucing Reflektif Sisih Dalan dalan Stud Stud Stud aluminium dalan. Aluminium kancing dalan sing bisa ngemot 20 ton.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Studi Dalan Reflektif Aluminium


1. Pambuka stud dalan AluminiumReflektif

 

1. resistensi tekanan sing kuat, resistensi shock, resistensi suhu dhuwur (kurang).
2. Efek reflektif sing kuat, peringatan kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Macem-macem warna nggawe kutha kasebut apik.

 

2.Parameter (Spesifikasi) saka roadstud Reflektif Aluminium

 

Jeneng

Aluminium dalan sing reflektif

Werna reflektor

Abang, Putih, Kuning, Biru, Ijo utawa Khusus

Ukurane

150 * 150 * 25 mm, 100 * 100 * 20 mm lan lsp.

Tahan kemampuan kompresi

> 20 ton

Bobot

200 g ~ 700 g

Materi reflektor

Manik kaca

Bahan awak

Cast Aluminium

Suhu kerja

-40 ~ + 60â „ƒ

Wektu layanan

3 ~ 5 taun

 

3.Feature And Application of the Aluminium dalan sing reflektif


1) Cocog kanggo pinggir dalan lan trotoar
2) Bisa nggunakake 7-10 dina ing wayah awan utawa udan sawise diisi daya kanthi lengkap.
3) Bisa digunakake luwih saka 3 taun kanthi normal
4) Ngirit energi lan perlindungan lingkungan
5)Aluminium dalan sing reflektifbisa ngemot 20 ton
6) anti banyu lan ora bisa dipecah: Panel surya, elektronik lan optik dipasang ing sisih liyane

 

4.Details of theAluminium dalan sing reflektif


Studi Dalan Reflektif Aluminium

Studi Dalan Reflektif Aluminium

 

5. Kualifikasi roadstud Refleksi Aluminium

 

Studi Dalan Reflektif Aluminium

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Aluminium dalan sing reflektif


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Pesenan cilik utawa pesanan conto, umume bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Largeorder umume nggunakake samodra


Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR