Tali buludru ijo
  • Tali buludru ijo - 0 Tali buludru ijo - 0
  • Tali buludru ijo - 1 Tali buludru ijo - 1
  • Tali buludru ijo - 2 Tali buludru ijo - 2
  • Tali buludru ijo - 3 Tali buludru ijo - 3
  • Tali buludru ijo - 4 Tali buludru ijo - 4

Tali buludru ijo

Beludru ijo Ropess digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane. Tali Beludru ijo bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tali buludru ijo


1. Introduction of the Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion


Tali buludru ijo are used to connect stanchion with ropes, ropes’ length is 1500mm


2.Parameter (Specification) of the Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion

 

Jeneng

Tali Beludru

Materi

Poliester

pancing

28mm utawa 32mm

Werna

Green, golden pancing

Dawane

1500mm utawa disesuaikan

Werna tali

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Feature And Application of the Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion


Tali buludru ijo are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.

 

4. Details of the Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion

 

Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


 

5.Qualification of the Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion

 

Our Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion were passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Tali buludru ijo with silver pancing for rope stanchion

 

Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: alangan utawa stankion sing bisa ditarik bisa dikirim kanthi cepet,kanthi kemasan keamanan lan pangiriman safety liwat segara.
 




7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tali Beludru Hijau, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR