Tali Beludru Ireng
  • Tali Beludru Ireng - 0 Tali Beludru Ireng - 0
  • Tali Beludru Ireng - 1 Tali Beludru Ireng - 1
  • Tali Beludru Ireng - 2 Tali Beludru Ireng - 2
  • Tali Beludru Ireng - 3 Tali Beludru Ireng - 3
  • Tali Beludru Ireng - 4 Tali Beludru Ireng - 4

Tali Beludru Ireng

Tali Beludru Ireng digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume. Tali Beludru Hitam bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tali Beludru Ireng


1. Introduction of the Tali Beludru Irengwith silver pancing for rope stanchion


Tali Beludru Ireng are widely used in hotel , exhibition or big parties.


2.Parameter (Specification) of the Tali Beludru Ireng with SILVER pancing for rope stanchion


Bahan:

buludru

pancing

28mm

Werna pancing

Emas

Werna

BLACK

Dawane

1500mm utawa disesuaikan

Werna tali

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Feature And Application of the Tali Beludru Irengwith golden pancing for rope stanchion


Tali Beludru Ireng are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4.Details of the Tali Beludru Ireng with silver pancing for rope stanchion


Tali kanggo alangan tali utawa stanchion, digunakake kanthi akeh kanggo ngontrol wong akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.



5.Qualification of the Tali Beludru Ireng with silver pancing for rope stanchion


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik lan aksesoris liyane liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.Deliver,Shipping And Serving of the Tali Beludru Ireng with silver pancing for rope stanchion


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tali Beludru Ireng, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR