Stand Dispenser Sensor
  • Stand Dispenser Sensor - 0 Stand Dispenser Sensor - 0
  • Stand Dispenser Sensor - 1 Stand Dispenser Sensor - 1
  • Stand Dispenser Sensor - 2 Stand Dispenser Sensor - 2
  • Stand Dispenser Sensor - 3 Stand Dispenser Sensor - 3
  • Stand Dispenser Sensor - 4 Stand Dispenser Sensor - 4
  • Stand Dispenser Sensor - 5 Stand Dispenser Sensor - 5
  • Stand Dispenser Sensor - 6 Stand Dispenser Sensor - 6
  • Stand Dispenser Sensor - 7 Stand Dispenser Sensor - 7

Stand Dispenser Sensor

Sensor Dispenser Stand duwe wektu siyaga sing dawa, bisa mlebu mode turu sajrone telung detik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Stand Dispenser Sensor

1. Sensing inframerah, ngindhari infeksi silang, keamanan lan kesehatan.
2. Telung outlet cair sing kasedhiya kanggo nyetel: 0.9ml / 1.3ml / 1.6ml.

3. Swara rendah, IPX5 kelas super anti banyu lan fungsi proteksi semprotan banyu.

4. Dinding dipasang lan lantai dispenser sabun kanggo pilihan.

5. Dhukungan dispenser sinetron Cairan / Foam / Spray lan dispenser disinfeksi.

6. Ngirit daya super, saben 4 sel alkalin bisa luwih saka 30.000 kali.

7. Wektu siyap dawa, ngetik mode turu sawise 3 detik.

8. Hotel / Stasiun / Supermarket / Kantor / Sekolah lan papan umum sing cocog.



2. Parameter (Spesifikasi) Sensor Dispenser Stand


Jeneng Produk

Dispenser Sabun Inframerah Sensor Otomatis sing ana ing lantai

Volume

600ml

Werna

Emas putih / Perak / Champagne

Materi

Logam

Instalasi

Dinding dipasang lan jubin lantai

Cocog

Hotel / Jedhing / Toilet / Papan umum


3. Fitur Lan Aplikasi Stand Dispenser Sensor

Standis Dispenser Sensor digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Standar Dispenser Sensor

Stand Sensor Dispenser Stand digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.

Sensor Dispenser Stand


5. Kualifikasi Produk Stand Dispenser Sensor

Stand Dispenser Sensor kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Sensor Dispenser Stand

Sensor Dispenser Stand


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis Stand Dispenser Sensor

Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara

Sensor Dispenser Stand

7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.


P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.


P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.


P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.


P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.


P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.


Panas Tags: Sensor Dispenser Stand, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijupuk, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR