Kancing dalan sampeyan ora ngerti

2020-09-28

Ingkancing dalans kita ngomong babagan utamane ngrujukkancing dalans, uga diarani pratandha dalan sing nonjol. Iki minangka fasilitas keamanan lalu lintas. Klompok kasebut kudu dipasang ing tengah tandha dalan utawa ing tengah garis kuning dobel, lan ngelingake driver supaya drive ing jalur liwat kinerja retroreflective.

 

Umume kita nyelehake aluminium corkancing dalans, plastikkancing dalans, keramikkancing dalans, lan kancing bal kaca dadi biasakancing dalans. Ayo ngenalakekancing dalanskanthi rinci miturut klasifikasi fungsi.

 

1. Cast aluminiumkancing dalans

 

Ana rong jinis aluminium corkancing dalans: aluminium cor lengkap lan cangkang aluminium cor. Aluminium kabeh-cast tegese cangkang digawe saka logam lan duwe kekuatan kompresi sing cukup dhuwur. Umume digunakake ing garis kuning dobel lan umume diarani kabeh-aluminiumkancing dalans. Cangkang aluminium cor tegese cangkang kasebut dilebokake aluminium kanthi pengisi ing njero. Kuwikancing dalansregane luwih murah tinimbang aluminium cast lengkap, nanging ing wektu sing padha kekuwatan meksa ora pati dhuwur. Umume diarani aluminium corkancing dalansutawa aluminium cor diisikancing dalans.

 

2, plastikkancing dalans

 

Plastikkancing dalansuga dipérang dadi plastik lan plastik. Plastik kabeh tegese cangkang digawe saka cetakan injeksi plastik, lan bahan kasebut bisa uga ABS, serat kaca AS +, lan liya-liyane, lan nduweni kekuatan kompresi sing dhuwur. Umume diarani kabeh-plastikkancing dalan. Cangkang plastik tegese cangkang kasebut plastik lan interior diisi. Regane kaya ngonokancing dalanluwih murah tinimbang plastik, nanging ing wektu sing padha kekuatan kompres ora dhuwur. Umume diarani plastikkancing dalanutawa isi plastikkancing dalan.

 kancing dalan

3, keramikkancing dalans

 

Ingmaterial is cement ceramic, round, and it is used in early stage. It is fragile during transportation, so it is generally not recommended.

 

4, bal kacakancing dalan

 

Ingmaterial is glass, which was used in many early days, and the construction and installation were more difficult. Now it is used less. Generally not recommended.

  • QR