Kepiye cara nggunakake alangan sabuk sing bisa ditarik kanthi gaya sing beda supaya bener?

2020-10-13

Alangi Sabuk sing Ditariks bisa dipérang dadi pager antrian teleskopik, pagar concierge lanyard, pagar iklan pariwara, lan pagar tali dipasang ing tembok.

 

1. Baris Kontrol AkehAlangi Sabuk sing Ditarik

 

Kontrol AkehAlangi Sabuk sing Ditarikyaiku kursi pager sing umume, umume arupa tali sing bisa ditarik, sing utamane negesake kepraktisan lan keamanan, lan njaga ketertiban ing papan umum. Nalika digunakake, cukup narik kepala kursi sing bisa ditarik lan gesper menyang gesper kursi pager liyane.

 

2. lanyard conciergeAlangi Sabuk sing Ditarik

 

Pagar conciergealangan sabuk sing bisa ditarikumume nyambung karo lanyard. Umume digunakake ing sambutan lan acara konferensi kayata hotel, perayaan, lan kantor penjualan. Kursi pager lanyard asring digunakake ing situs tata cara perayaan nasional, sing umume nuduhake swasana perayaan lan nggambarake para tamu. Saka status sing dibedakake.

 

Lanyard umume dipérang dadi tali flanel lan tali berbentuk S, kanthi macem-macem warna kasedhiya. Nalika digunakake, sampeyan mung kudu nutupi loro ujung lanyard ing lanyard loro kursi pager.

 Alangi Sabuk sing Ditarik

3. Kursi pagar pariwara

 

Kursi pagar kain pariwara, digunakake kanggo nampilake poster pariwara, mall, restoran, aula pameran lan acara liyane.

 

Nalika digunakake, kain pariwara kudu dipasang ing palang, lan banjur palang dipasang ing gesper loro kursi pagar kasebut.

 

4.Alangi Mounted Wall

 

Sabuk isolasi teleskopik sing dipasang ing tembok biasane digunakake ing bank, pusat perbelanjaan, supermarket, subway, bandara, dermaga, pintu masuk elevator lan papan umum liyane kanthi akeh lalu lintas, digunakake kanggo ngisolasi, antrian, lan suspensi layanan.

 

Nalika nginstal, sampeyan mung kudu nggunakake sekrup kanggo ndandani sirah teleskopik lan slot kabel siji meter ing rong pucuk papan panggunaan, lan sampeyan bisa nggunakake.

  • QR