Apa ciri khas kerucut lalu lintas?

2020-09-23

Fasilitas keamanan dalan duwe peran penting kanggo njamin keamanan nyopir lan nyuda kacilakan potensial.Kerucut lalu lintasminangka salah sawijining fasilitas keamanan dalan.Kerucut lalu lintas, uga dikenal minangka tandha-tandha dalan, kerucut, tutup abang, lan obelis sing bentuk kerucut, minangka salah sawijining fasilitas penjaga isolasi lalu lintas dalan. Kerucut lalu lintas telung dimensi yaiku tandha dalan bentuk kerucut kanthi heksagon biasa ing salib-bagean lan bobote nganti 4500g. Iki minangka produk paten model utilitas.

 

1. Bahan baku: karet / plastik PE / PVC

 

Tujuane: Dumunung ing papan sekitar utawa sing cocog sadurunge, sauntara penting kanggo misahake aliran lalu lintas, nuntun lalu lintas, nuntun kendharaan kanggo ngliwati bagean dalan sing mbebayani, lan nglindhungi fasilitas lan personel situs konstruksi. Lampu barikade kudu dipasang ing sisih ndhuwur produk yen digunakake ing wayah wengi.

 

2. Karakteristik kinerja:

 

Kerucut lalu lintasduweni kaluwesan fleksibilitas sing apik, resistensi muter mobil, pengaruh obyek sing angel, ora ana kerusakan, nglindhungi sinar srengenge, angin lan udan, tahan panas, tahan adhem, ora ana retak, ora ana perubahan warna, lsp.

 

Cepet cahya yaiku (level paling dhuwur) 8,5.Ora ana kobongan utawa pelembut nalika digunakake ing suhu 4070â „ƒ, tahan cuaca> 2 taun.

 Traffic Cones

3. Karakteristik permukaan:

 

Bahan reflektif sing ditrapake ing permukaan kon lalu lintas kalebu: film reflektif, lengan baju kerucut reflektif PVC, bubuk reflektif, pelanggan bisa milih miturut kahanan tartamtu.

 

4. Gunakake acara:

 

Kerucut lalu lintasdigunakake kanthi akeh ing dalan gedhe, jalur persimpangan, situs konstruksi dalan, wilayah sing mbebayani, stadion, parkiran, hotel, komunitas lan papan liyane. Iki minangka keamanan lalu lintas penting kanggo manajemen lalu lintas, administrasi kota, administrasi dalan, konstruksi kutha, pasukan, toko, agensi lan fasilitas unit liyane.

  • QR