Kepiye mbedakake babagan pro lan kontra saka Sabuk Sabuk sing Ditarik?

2020-09-04

Kanca sing wis tukualangan sabuk sing bisa ditarikmesthine wis mbandhingake regane macem-macem perusahaan, wiwit puluhan nganti ewonan. Tampilanane padha, lan ora ana bedane panggunaan. Ana wong sing kepengin weruh, kayane ora ana bedane, kenapa bedane regane akeh? Wong awam ndeleng kasenengan, wong njero katon ing ngarep lawang, lan katon padhaalangan sabuk sing bisa ditarik, sing biasane ana ing rincian cilik utawa ing njeroalangan sabuk sing bisa ditarik.

 Retractable Belt Barrier

Umumealangan sabuk sing bisa ditariking pasar digawe saka waja tahan karat, nanging waja tahan karat uga duwe kaluwihan lan kekurangan. Kanggo ngirit biaya, akeh bisnis bakal milih nggunakake baja tahan karat sing kurang apik. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa stainless steel uga ditandhani, nanging jurang regane gedhe banget. Akeh produk stainless steel sing dicap ing permukaan, kayata 13-0, 18-8, lan liya-liyane, lan uga bisa ditarik dening magnet permanen. Baja tahan karat asli ora kasengsem karo magnet.

  • QR