Kirim Lalu Lintas sing sampeyan ora ngerti

2020-09-02

Pos Lalu Lintass umume digunakake kanggo isolasi ing prapatan kutha, trotoar, lan bangunan kanggo nggawe kendaraan bermotor minangka peringatan.

 

Ingkiriman lalu lintasdiisolasi ing antarane prapatan kutha, trotoar, lan bangunan, saengga kendharaan bermotor nyopir duwe peringatan, lan yen kena, dheweke ora bakal cilaka kaping pindho. Wernane abang-putih lan abang-kuning katon apik nalika awan, lan kisi sing disetel ing wayah wengi bisa nggambarake cahya sing sumunar kanggo ngelingake supire.

 Pos Lalu Lintas

 

Ingpos lalu lintasdigawe saka teknologi tinggi, nduweni elastisitas sing apik, bisa tahan pengaruh kasar saka kekuatan eksternal, lan cepet bali menyang bentuk asline. Ingpos lalu lintasnduweni kinerja reflektif sing apik lan jelas negesake dalan. Tembok kolom peringatan kandel 3mm, kuwat lan awet. Reflektor bisa dadi lembaran reflektif utawa film reflektif. Lembar reflektif dipasang ing kolom kanthi paku keling, lan film reflektif ditempelake ing kolom kasebut.

 

Ingpos lalu lintasgampang dipasang, ora butuh perawatan sing sithik, lan dilengkapi konfigurasi loop angkat supaya gampang digawa, lan luwih gampang nyambung sabuk isolasi, rantai isolasi, lan rod isolasi.

  • QR