Klasifikasi tali safety

2020-09-08

Ingtali safetyditenun nganggo serat sintetis. Iki minangka tali tambahan sing digunakake kanggo nyambungake sabuk pengaman. Fungsine yaiku kanggo nglindhungi pindho lan njaga keamanan. Umume, dawane 2 meter, lan uga ana 2,5 meter, 3 meter, 5 meter, 10 meter lan 15 meter.Tali safetyluwih saka 5 meter uga digunakake slendhang.

 tali safety

Ana patang jinis yaikutali safetys:

 

1. Biasatali safety, digawe saka nilon lsp.

 

2. Tali safetykanggo makarya kanthi nyata, bahan kasebut yaiku sutra, sutra tahan lembab, Dyneema, sutra DuPont.

 

3. Kekuwatan dhuwurtali safety, digawe saka Dyneema, kabel DuPont, lan kabel kekuatan tinggi.

 

4. Khusustali safetys. Contone, kobongantali safetybahan yaiku tali kawat baja internal 4.3mm, lan kulit serat kepang njaba; tahan korosi lauttali safetybahan yaiku Dyneema, Pasteur, polietilen molekul dhuwur; bahan tali tahan suhu dhuwurtali safetyyaiku Kevlar bisa biasane digunakake kanthi suwe ing kisaran -196nganti 204. Tingkat nyusut 150°C yaiku 0, lan ora bakal bosok lan lebur ing suhu dhuwur 560°C. Panas-nyilikaketali safety, inti batine yaiku tali serat sintetis, lan kulit njaba bisa nyuda, tahan nyandhang lan tahan banyu.

  • QR