Sabuk teleskopik garis siji meter bisa diganti dadi pager sambutan ing sawetara detik, sing luwih trep

2020-08-26

Pusat blanja, pusat perbelanjaan, Bank, hotel, stasiun, pameran, alun-alun, papan pemandangan, museum ilmu pengetahuan lan teknologi, aula pameran ... Ing endi wae prelu dibutuhake, pager jalur siji meter bisa dideleng.
Lan ing tata cara tata krama, acara sambutan, asring mbutuhake para petugas kanggo nggambarake para tamu pakurmatan.

Umume, balustrade mung duwe siji fungsi, kayata balustrade kanggo tali gantung, balustrade garis siji meter kanggo mulet lan narik band, lan balustrade kanggo kain pariwara.

Dadi, kepiye cara nggabungake fungsi kasebut? Jinke jazz series balustrade (Tmall "jinke home flagship"), bisa nggayuh ekstensi multi-fungsi kaya ngono.

Railing multi-fungsi iki standar karo pager sabuk tarik lan duwe desain buffer alon sumbu telu, sing luwih alon tinimbang kacepetan retraksi produk sing padha.
Nalika nerangake sawetara acara penting, kayata upacara perayaan, rilis merek, lan kehadiran VIP, yen ditambahake aksesoris, Jinke Jazz iki bisa diowahi dadi pagar kaya tali kanggo tamu VIP lan tamu, sing cocog banget acara perayaan.
Ing pirang-pirang acara bisnis, apa restoran pusat perbelanjaan hotel, prelu ditampilake alat pariwara lan merek. Ing wektu iki, Sir Jinke njeblugake tambahan aksesoris gantungan lan kain pariwara khusus, banjur menyang balustrade kain pariwara, tampilan kaya ngono, bar sing bisa narik kawigaten. ?

  • QR