Apa sampeyan ngerti kerucut lalu lintas?

2020-08-11

Kerucut lalu lintas, uga dikenal minangkakerucut lalu lintas, kerucut tandha dalan, lan kerucut es krim (umume dingerteni ing Hong Kong), umume dikenal minangka kerucut dalan, kerucut segitiga, umume kerucut utawa bentuke silinder minangka tandha dalan, lan umume digunakake kanggo nindakake karya lan ngelingake yen ana kacilakan Gunakake passers -kanggo njamin keamanan pribadi personel teknik lan pangguna dalan, utawa kanggo misahake utawa nggabungake pangalihan lalu lintas, aliran pejalan kaki, lan klompok kendharaan. Nanging ing kasus liyane, pamisahan lalu lintas saben dina / konvergensi bakal nggunakake pratandha / pratandha dalan "permanen" sing kurang portabel.


Sing paling wiwitankerucut lalu lintasbisa dilacak maneh menyang betonkerucut lalu lintasdigawe dening Charles P. Rudebaker ing taun 1914. Wiwit jaman saiki,kerucut lalu lintaswis digawe saka termoplastik utawa karet kanthi warna peringatan sing padhang supaya pangguna dalan bisa mirsani saka kadohan. Polivinil klorida daur ulang uga bisa digunakake kanggo nggawekerucut lalu lintas. Saliyane kanggokerucut lalu lintas, lampu pulau keamanan uga bisa nyedhiyakake fungsi sing padha.

Kerucut lalu lintas

Khaskerucut lalu lintas minangka pratandha dalan sing bentuke kerucut utawa bentuke silinder kanthi warna peringatan abang, biru, kuning, ijo lan liyane. Umume umume digawe saka resin sintetis. Kanggo nambah visibilitas driver,kerucut lalu lintasumume Pasang tape reflektif.


Kajaba iku, amarga ketahanan termoplastik sing kurang, bisa dioksidasi kanthi nggunakake jangka panjang utawa rusak nalika hawa adhem. Kanggo ngrampungake masalah iki,kerucut lalu lintasdigawe saka etilen / vinil asetat kopolimer wiwit akeh digunakake ing wilayah sing adhem. EVA nduweni stabilitas sing apik, anti-penuaan lan resistensi ozon sing apik, lan non-keracunan, mula tingkat kerusakan ing hawa adhem kurang banget. Sawetarakerucut lalu lintasdigawe saka bahan elastis, sing ora gampang rusak sanajan digulung lan bisa kanthi otomatis bali menyang bentuk asline.

  • QR