Crowd Control Stanchion apik utawa ora apik?

2020-08-26

Wiwit dikenalake Pengendharaan Kontrol Akeh ing Tiongkok ing pertengahan taun 1990an, Bank, hotel, stasiun, pameran, alun-alun, kotamadya ... Anggere kudu njaga ketertiban, bisa ndeleng gambar pagar kasebut.
â – ² Pak Jinke karo banister
Ing negara manca, kualitas rega eceran Pengendharaan Kontrol Akeh asring entuk luwih saka 70 dolar. Nanging, ing taun-taun pungkasan, akeh pelanggan Tionghoa bingung amarga ora ana kedadeyan "pager teleskopik" sing murah. Ana akeh pelanggan sing mung ndeleng urutan rega sing murah, mung getun.
Dadi, kepiye caranePengendharaan Kontrol Akehutawa tiba kanggo ndeleng sawise kabeh?
Fokus ing industri pagar sajrone 25 taun, zhejiang jinke (Tmall "jinke home flagship") ngandhani manawa umume bisa milih pagar favorit kanthi ngelingi poin-poin ing ngisor iki.
â – ² Sir Jinke kursi pager multifungsi
Kaping pisanan, bahan kasebut kudu awet, tembok pipa sing luwih ngisor banget lancip, gampang dilecehake deformasi, nyuda umur layanan.
Baluster sabuk Jinkola digawe saka pipa baja tahan karat 1.0mm 1.0mm, sing tahan lama, anti korosi lan tahan pengaruh. Lan baluster sawetara kualitas sithik asring dipotong ing bahan tabung, awak rod baluster semacam iki kaya tempelake lapisan kertas, bayangan keamanan.
Kapindho, nyuda mundur - bali kudu nganggo buffer, aja narik buffer alon - nyusut utawa kecelakaan maneh, nyebabake kacilakan keamanan sing ora perlu.
Sistem penarik mundur lan mundur saka kursi pager Sir Jinke nggunakake desain bantalan alon-alon paten nasional anyar, sing dadi kursi bantalan bantalan alon, nyuda kacepetan mundur luwih saka setengah dibandhingake karo produk liyane sing padha. Kanthi jaminan keamanan kaya ngono, mbatalake nyuda bebaya sing didhelikake kanthi cepet kanthi alami, ora ana. Iki minangka warta apik kanggo bale bisnis bank, pusat perbelanjaan lan papan liyane kanggo golek keamanan.
Katelu, pangkalan kudu stabil, yen bobote dhasar ora apik utawa bobote ora cukup, gampang nyebabake kabeh pagar kasebut dipateni.
Dhasar baluster umume kasusun saka telung bagean, yaiku disk, piring timbang lan koil bisu karet. Macem-macem perawatan permukaan bisa ditindakake ing permukaan disk kanggo entuk asil sing beda. Jinkola nganggo piring timbang balustrine, standar nganggo semen kemasan lembaran galvanis, tinimbang pasar piring plastik timbang kualitas luwih stabil.
Papat, desaine kudu apik banget. Produk kasebut tanpa konsep desain adoh saka pangertene kualitas lan merek.
Pengendharaan Kontrol Akehproduk ing pasar saiki, akeh produk mata uang pemotong cookie, ora ana konsep desain. Tim riset lan pangembangan Jinke liwat desain inovatif lan bentuk unik, kayata desain top berlian Ronghua concierge railing, desain cincin emas, kunci kunci jazz multi-fungsional gesper mandhiri, wis dianugerahi pirang-pirang paten nasional, dadi aliran sing jelas industri pager.
â – ² Sir Jinko mangetan

  • QR