Kasedhiya kanggo bank pusat blanja, Sabuk Sabuk sing Ditarik

2020-08-26

"Garis satu meter" minangka praktik internasional "garis peradaban" lan "garis moral". Iki dikenalake menyang negara kita ing taun 1990an. Uga diaraniAlangi Sabuk sing Ditarik, kursi pagar, kordon, lan pager seluler. "Garis satu meter" digunakake akeh. Digunakake ing papan sing rame.

Alangi Sabuk sing Ditarik

Kursi pager antrian minangka kursi pager sing umum, umume arupa tali sing bisa ditarik, sing utamane negesake kepraktisan lan keamanan, lan njaga ketertiban ing papan umum. Bank-bank lan industri liyane sing melu jumlah dhuwit bakal entuk jarak sak meter adoh saka konter utawa jendela bisnis, lan sijine ing sisih kasebut kanggo ngelingake pelanggan supaya antre sawise online. Ana uga prinsip sing menarik ing psikologi. Dikandhani, kajaba anggota kulawarga, kekasih, kanca cedhak lan sedulur, jarak keamanan psikologis ing antarane masarakat persis sak meter. Yen jarak keamanan iki ngluwihi, wong bakal rumangsa gugup. , Aku rumangsa yen keamanan lan privasi pribadi wis dilanggar. Iki uga dadi asal saka aturan "garis siji meter" sing umume digunakake ing jagad iki.


Concierge babak-kepalaalangan sabuk sing bisa ditarikumume disambungake nganggo tali beludru. Umume digunakake ing sambutan lan acara konferensi kayata hotel, perayaan, lan kantor penjualan. Kursi pager Lanyard asring digunakake ing perayaan lan upacara nasional, utamane kanggo medharake swasana perayaan. Lan status tamu sing khas.

  • QR