Penghalang Tali Top Tulip
  • Penghalang Tali Top Tulip - 0 Penghalang Tali Top Tulip - 0
  • Penghalang Tali Top Tulip - 1 Penghalang Tali Top Tulip - 1
  • Penghalang Tali Top Tulip - 2 Penghalang Tali Top Tulip - 2
  • Penghalang Tali Top Tulip - 3 Penghalang Tali Top Tulip - 3
  • Penghalang Tali Top Tulip - 4 Penghalang Tali Top Tulip - 4
  • Penghalang Tali Top Tulip - 5 Penghalang Tali Top Tulip - 5

Penghalang Tali Top Tulip

Distributor hotel utawa acara mahkota baja tahan karat ndhuwur Tulip Top Ranger utawa stankion

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Penghalang Tali Top Tulip



1.Introduction of the stainless steel crown top Penghalang Tali Top Tulip or stanchion


This crown top Penghalang Tali Top Tulip or stanchion was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional   Logo on top is accepted  .We are expecting become your long-term partner in china.


2. Parameter (Specification) of thestainless steel crown top Penghalang Tali Top Tulip or stanchion


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Perak

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa baseoptional beton

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Feature And Application of thestainless steel crown top Penghalang Tali Top Tulip or stanchion


Penghalang Tali Top Tulip or stanchion isused in Bank, Supermarket, Shopping mall, Exhibition, Station, Airport, School, Hospital, Gymnasium and so on,generally speaking, it could be used as a queue line manager at any public place.


4.Details of thestainless steel crown top Penghalang Tali Top Tulip or stanchionchrome rope barrier or stanchion


Penghalang Tali Top Tulipalso is named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.Qualification of thestainless steel crown top Tulip Top Tali Barrier or stanchion


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Ngirim, Ngirim lan Ngadani alangan tali utawa pucuk tali ndhuwur


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Penghalang Tali Top Tulip, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR