Jalur Lalu Lintas Bollard
  • Jalur Lalu Lintas Bollard - 0 Jalur Lalu Lintas Bollard - 0
  • Jalur Lalu Lintas Bollard - 1 Jalur Lalu Lintas Bollard - 1
  • Jalur Lalu Lintas Bollard - 2 Jalur Lalu Lintas Bollard - 2
  • Jalur Lalu Lintas Bollard - 3 Jalur Lalu Lintas Bollard - 3
  • Jalur Lalu Lintas Bollard - 4 Jalur Lalu Lintas Bollard - 4
  • Jalur Lalu Lintas Bollard - 5 Jalur Lalu Lintas Bollard - 5
  • Jalur Lalu Lintas Bollard - 6 Jalur Lalu Lintas Bollard - 6

Jalur Lalu Lintas Bollard

Distributor bollard jalur lalu lintas. Bollard jalur rute digunakake kanggo kabeh jinis kerucut lalu lintas kanggo peringatan lan kontrol jarak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jalur Lalu Lintas Bollard



1. Pambuka garis lalu lintas


Garis bollard garis Thistraffic digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis duty7kg sing abot, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing china


2.Parameter (Spesifikasi) garis lalu lintas bollard


Jeneng

garis lalu lintas bollard

Werna

putih utawa Putih / Ireng utawa Kuning / Ireng

Materi

PVC

Jembar pangkalan

280mm

bobote

4kg

Dhuwur

900mm

Kiriman

50mm

Dawa dhasar

280mm

Pas

To bobote with sand or gravel

Rantai kudu gampang dipasang.

paket

saben pos saben tas lan 10 postingan kothak perouter;

saben pangkalan saben tas lan 10 pangkal pangkalan


3.Fitur lan Aplikasi bollard jalur lalu lintas


Jalur lalu lintas digunakake kanggo macem-macem kerucut lalu lintas kanggo peringatan lan kontrol jarak.


4. Rincian garis lalu lintas bollard


Bollard jalur lalu lintas digunakake ing kabeh jinis kerucut lalu lintas, kerucut Lalu Lintas kanthi sabuk nilon kerucut 9m, lan oranye lan abang, / ireng opsional.


Jalur Lalu Lintas Bollard


5.Qualification of garis lalu lintas bollard


Lalu lintas bollard liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Jalur Lalu Lintas BollardJalur Lalu Lintas Bollard


6.Deliver,Shipping And Serving of the garis lalu lintas bollard


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.

 

Jalur Lalu Lintas Bollard


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Jalur Lalu Lintas Bollard, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR