Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat
  • Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 0 Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 0
  • Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 1 Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 1
  • Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 2 Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 2
  • Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 3 Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 3
  • Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 4 Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 4
  • Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 5 Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 5
  • Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 6 Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat - 6

Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat

Produk safety safety stainless steel alangan sabuk sing bisa ditarik kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Iki Standing Sabuk Ditarik Stainless Steel digawe dening 201 # stainless steel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat


1. Pambuka Stailion Sabuk Ditarik Wangun T-bentuk


BeltStanchion Baja sing Ditarik Iki digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan basis berat 7kg, Sabuk dawa bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logoon opsional ditampa. Kita ngarep-arep dadi sing paling dawa term partner inchina.



2.Parameter (Specification) of the T-shape Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi T-ShapeStainlessSteel Penarik Sabuk Ditarik


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian T-Shape Stainless Steel Ditarik Sabuk Stanchion


Sabuk Ditarik Baja tahan karat uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Barrier Guard duwe keamanan lan kita minangka penjaga keamanan.


Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat


5. Qualification of the T-shape Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat


Stanchion Belt Ditarik Baja Tahan Karat kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa ana gangguan.


Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karatStanding Sabuk Ditarik Baja tahan karat


6.  Deliver,Shipping And Serving of the T-Shape Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara

 

Standing Sabuk Ditarik Baja tahan karat


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Standing Sabuk Ditarik Baja Tahan Karat, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR