Kancing Antrian Baja tahan karat
  • Kancing Antrian Baja tahan karat - 0 Kancing Antrian Baja tahan karat - 0
  • Kancing Antrian Baja tahan karat - 1 Kancing Antrian Baja tahan karat - 1
  • Kancing Antrian Baja tahan karat - 2 Kancing Antrian Baja tahan karat - 2
  • Kancing Antrian Baja tahan karat - 3 Kancing Antrian Baja tahan karat - 3
  • Kancing Antrian Baja tahan karat - 4 Kancing Antrian Baja tahan karat - 4
  • Kancing Antrian Baja tahan karat - 5 Kancing Antrian Baja tahan karat - 5
  • Kancing Antrian Baja tahan karat - 6 Kancing Antrian Baja tahan karat - 6

Kancing Antrian Baja tahan karat

Pasokan produk keamanan Stankion Antrian Baja Stainless kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Stainion Antrian Baja tanpa ambar uga digunakake kanggo kontrol akeh lan kontrol antrian.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kancing Antrian Baja tahan karat


1. Pambuka Stanchion Stainless SteelQueue bentuk T


This Kancing Antrian Baja tahan karat was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the T-shape Kancing Antrian Baja tahan karat


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi Stankion Antrian T-ShapeStainlessSteel


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Stankion Stainless Steel T-Bentuk


Kancing Antrian Baja tahan karat is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.  Qualification of the T-shapeKancing Antrian Baja tahan karat


Our Kancing Antrian Baja tahan karat was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry.



6.  Deliver,Shipping And Serving of the T-Shape Kancing Antrian Baja tahan karat


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Stankion Antrian Baja Tahan Karat, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR