Starkasi Antrian Stackable
  • Starkasi Antrian Stackable - 0 Starkasi Antrian Stackable - 0
  • Starkasi Antrian Stackable - 1 Starkasi Antrian Stackable - 1
  • Starkasi Antrian Stackable - 2 Starkasi Antrian Stackable - 2
  • Starkasi Antrian Stackable - 3 Starkasi Antrian Stackable - 3
  • Starkasi Antrian Stackable - 4 Starkasi Antrian Stackable - 4
  • Starkasi Antrian Stackable - 5 Starkasi Antrian Stackable - 5
  • Starkasi Antrian Stackable - 6 Starkasi Antrian Stackable - 6

Starkasi Antrian Stackable

Pemasok Cina Stackable Queue Stanchion kanthi rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Penghalang Sabuk Penarik Antrian Stackable iki digawe dening baja tahan karat 201 #. Gampang nggawa!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Starkasi Antrian Stackable


1. Pambuka StackableQueue Stanchion


Alangi Sabuk sing bisa dibandhingke Antrian Stackable iki digawe dening baja stainless steel201 kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan tugas berat 7kg, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo ana Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi dawa -mitra mitra ing china.


2. Parameter (Specification) of the Starkasi Antrian Stackable


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


3. Fitur lan Aplikasi saka StackableQueue Stanchion


Starkasi Antrian Stackables are used in Bank, Supermarket, Shopping mall, Exhibition, Station, Airport, School, Hospital,Gymnasium and so on, generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Rincian StackableQueue Stanchion


StackableQueue Stanchion uga dijenengi beltstanchion sing bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan partai gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi pengawal.



5. Qualification of the Starkasi Antrian Stackable


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of the Starkasi Antrian Stackable


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Stackable Queue Stanchion, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijual, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR