Penangkaran Kontrol Crowd Stackable
  • Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 0 Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 0
  • Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 1 Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 1
  • Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 2 Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 2
  • Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 3 Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 3
  • Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 4 Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 4
  • Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 5 Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 5
  • Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 6 Penangkaran Kontrol Crowd Stackable - 6

Penangkaran Kontrol Crowd Stackable

Pemasok China Stankable Crowd Control Stanchion kanthi rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Stackable Crowd Control Stanchion digunakake ing Bank, Supermarket lan mall. Gampang nggawa!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


1.Introduction of the Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


This Penangkaran Kontrol Crowd Stackable was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg dhasar, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2. Parameter (Specification) of the Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


3.Feature And Application of the Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


Stanchion Control Crowd Steel Stainless digunakake ing Bank, Supermarket, Mal Shopping, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer saluran banyu ing papan umum.


4.Details of the Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


Penangkaran Kontrol Crowd Stackable is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


5. Qualification of the Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Penangkaran Kontrol Crowd StackablePenangkaran Kontrol Crowd Stackable


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Penangkaran Kontrol Crowd Stackable


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Kontrol Stackable Crowd Crowd, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR