Alangan Kontrol Akeh sing Stackable
  • Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 0 Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 0
  • Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 1 Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 1
  • Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 2 Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 2
  • Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 3 Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 3
  • Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 4 Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 4
  • Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 5 Alangan Kontrol Akeh sing Stackable - 5

Alangan Kontrol Akeh sing Stackable

China Supplier of Stackable Crowd Control Barrier utawa stanchion with wheel Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Alangan Kontrol Crowd Stackable digunakake ing Bank, Supermarket lan mal Shopping. Gampang nggawa!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Kontrol Akeh sing Stackable


1. Pambuka Alangan Kontrol StackableCrowd alangi sabuk sing bisa ditarik utawa stankion sabuk sing bisa ditarik


Alangan sabuk sing bisa ditarik Stackable CrowdControl Barrier digawe dening baja stainless steel201 kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan tugas berat 7kgb, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo ana Logo opsional ing ndhuwur ditampa.Kami ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2.  Parameter (Specification) of the Alangan Kontrol Akeh sing Stackable retractable belt barrier or retractable belt stanchion


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


3.Fitur lan Aplikasi Alangan Kontrol StackableCrowd alangi sabuk sing bisa ditarik utawa stankion sabuk sing bisa ditarik


Alangan Kontrol Akeh sing Stackables are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Rincian alangan sabuk sing bisa ditarik StackableCrowd Control


Alangi sabuk sing bisa ditarik uga diarani stankion sabuk sing ora bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.


Alangan Kontrol Akeh sing Stackable


5. Qualification of the Alangan Kontrol Akeh sing Stackable retractable belt barrier or retractable belt stanchion


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Alangan Kontrol Akeh sing StackableAlangan Kontrol Akeh sing Stackable


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Alangan Kontrol Akeh sing Stackableor wheeled retractable belt barrier


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Alangan Kontrol Akeh sing Stackable


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Kontrol Crackd Stackable, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR