Reflektor Stud Dalan Surya
  • Reflektor Stud Dalan Surya - 0 Reflektor Stud Dalan Surya - 0
  • Reflektor Stud Dalan Surya - 1 Reflektor Stud Dalan Surya - 1
  • Reflektor Stud Dalan Surya - 2 Reflektor Stud Dalan Surya - 2
  • Reflektor Stud Dalan Surya - 3 Reflektor Stud Dalan Surya - 3
  • Reflektor Stud Dalan Surya - 4 Reflektor Stud Dalan Surya - 4
  • Reflektor Stud Dalan Surya - 5 Reflektor Stud Dalan Surya - 5
  • Reflektor Stud Dalan Surya - 6 Reflektor Stud Dalan Surya - 6

Reflektor Stud Dalan Surya

Reflektor pinggir dalan dalan surya sing dipimpin aluminium. Reflektor kancing dalan bisa nggunakake 7-10 dina nalika awan utawa udan sawise diisi lengkap.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Reflektor Stud Dalan Surya


1.Pengantar reflektor dalan Solar


1.Kuat tekanan, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang).
2. Efek reflektif sing kuat, peringatan kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Macem-macem warna nggawe kutha kasebut apik.


2.Parameter (Spesifikasi) saka reflektor dalan surya


Jeneng

Reflektor stud surya

Werna reflektor

Abang, Putih, Kuning, Biru, Ijo utawa Khusus

Ukurane

150 * 150 * 25 mm, 100 * 100 * 20 mm lan lsp.

Tahan kemampuan kompresi

> 20 ton

Bobot

200 g ~ 700 g

Materi reflektor

Manik kaca

Bahan awak

Cast Aluminium

Suhu kerja

-40 ~ + 60â „ƒ

Wektu layanan

3 ~ 5 taun


3.Fitur lan Aplikasi reflektor stud dalanSolar


1) Cocog kanggo pinggir dalan lan trotoar
2) Reflektor stud surya bisa nggunakake 7-10 dina nalika awan utawa udan sawise diisi lengkap.
3) Bisa digunakake luwih saka 3 taun kanthi normal
4) Ngirit energi lan perlindungan lingkungan
5) Reflektor stud surya bisa ngemot 20 ton
6) Anti banyu lan ora bisa dipecah: Panel surya, elektronik lan optik dipasang ing njero


4. Rincian saka reflektor dalan Solar


Reflektor Stud Dalan Surya


5. Kualifikasi reflektor dalan Solar


Reflektor Stud Dalan Surya


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Serep saka reflektor surya dalan Surya


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Kanggo jumlah pesanan utawa pesanan sampel, kita bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Pesenan gedhe umume nggunakake pangiriman laut.

Wektu pengiriman kaya ing ngisor iki:


Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Reflektor Surya Surya Surya, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR