Reflektor Dalan Plastik Surya
  • Reflektor Dalan Plastik Surya - 0 Reflektor Dalan Plastik Surya - 0
  • Reflektor Dalan Plastik Surya - 1 Reflektor Dalan Plastik Surya - 1
  • Reflektor Dalan Plastik Surya - 2 Reflektor Dalan Plastik Surya - 2
  • Reflektor Dalan Plastik Surya - 3 Reflektor Dalan Plastik Surya - 3
  • Reflektor Dalan Plastik Surya - 4 Reflektor Dalan Plastik Surya - 4
  • Reflektor Dalan Plastik Surya - 5 Reflektor Dalan Plastik Surya - 5

Reflektor Dalan Plastik Surya

Reflektor dalan plastik surya Kethopak surya sing dipimpin surya kucing mripat plastik tahan air kancing dalan sing reflektif. Reflektor dalan plastik solar bisa digunakake luwih saka 3 taun biasane

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Reflektor Dalan Plastik Surya


1. Pambuka reflektor dalan plastik Surya


1.Bahan: Bahan PC kelas Jepang paling dhuwur
2. Pasokan listrik: Panel Surya Cekap Tinggi (2.5V / 140MA)
3. panel surya ASUS
4. LED: diameteripun Ultra padhang 5mm (4 pcs utawa 6 pcs)
5.Werna warna: Abang, Kuning, Ijo, Biru, Putih
6. Model kerja: Blinking utawa konstan (diisi awan, bisa digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi)
7. Jam kerja: 140 jam kanggo kedhip lan 40 jam kanggo tetep sawise diisi daya kanthi lengkap
8. Jarak visual:> 800m.9 Bukti banyu: IP68,10. Ukuran: 114 * 90 * 11mm
9.Résistansi:> 15T (bisa dipasang ing tengah dalan)
10. Jangka urip: 5 taun kanggo batere lithium)
11. Desain khusus kanggo cara siklus, cara mancal, klub Golf, taman Hotel.



2.Parameter (Spesifikasi) saka reflektor dalan plastik Surya

Ukurane

100X83X20mm

Materi

PC paling anyar sing nolak peluru

Panel surya

Silikon monokristalin efisien tinggi

Baterai panyimpenan

Tahan suhu dhuwur / kurang Ni-MH

Sumber cahya

LED pindho 4mm LED lan reflektor retro sing padhang

Suhu kerja

-25 derajat nganti + 85 derajat

Wektu kerja

Terusake lampu kilat maneh 150jam, lampu konstan luwih 100 jam sawise daya kebak

Bukti banyu

IP-68

Tolak komprèsi

12tons

Wektu urip

3-5 taun

Panganggone

Sisih dalan, ora cocog kanggo nyopir


3.Fitur lan Aplikasi reflektor dalan plastik Surya


* Instalasi gampang, ora ana perawatan
* Ngirit daya, ora ana biaya tambahan, ramah lingkungan, ora ana polusi
* Bisa digunakake luwih saka 3 taun kanthi normal
* Sumber tenaga adhedhasar energi surya
* Saklar otomatis sensitif padhang, kanthi otomatis diuripake ing wayah wengi lan dipateni nalika esuke
*Reflektor Dalan Plastik Surya can load-bearing 15 tons
*Waterproof and unbreakable: Panel surya, electronics and optics are fitted inside


 

4. Rincian of reflektor dalan plastik Surya

 

Reflektor Dalan Plastik Surya

 

5.Qualification of reflektor dalan plastik Surya


Reflektor Dalan Plastik Surya


6.Deliver,Shipping And Serving of reflektor dalan plastik Surya


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Kanggo jumlah pesanan utawa pesanan sampel, umume kita bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Pesenan gedhe umume nggunakake pangiriman laut.

Wektu pengiriman kaya ing ngisor iki:



Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Reflektor Dalan Plastik Solar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR