Alangan tali perak
  • Alangan tali perak - 0 Alangan tali perak - 0
  • Alangan tali perak - 1 Alangan tali perak - 1
  • Alangan tali perak - 2 Alangan tali perak - 2
  • Alangan tali perak - 3 Alangan tali perak - 3
  • Alangan tali perak - 4 Alangan tali perak - 4
  • Alangan tali perak - 5 Alangan tali perak - 5

Alangan tali perak

Distributor hotel utawa acara mahkota waja ndhuwur perak utawa alangi tali mas

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan tali perak


1. Pambuka alangi perak utawa mahkota waja ndhuwur baja stainless


Tanduran penghalang tali perak ndhuwur mahkota iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas berat, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) mahkota waja perak wesi tali ali-ali utawa stankion


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Perak

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa basis beton opsional

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Fitur lan Aplikasi alangi perak utawa mahkota baja waja tahan karat


Perak rope barrier or stanchionis used in Bank, Supermarket, Shopping mall, Exhibition, Station, Airport, School, Hospital, Gymnasium and so on, generally speaking, it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Rincian alangan perak ndhuwur makutha baja tahan karat utawa alangi tali stankionchrome utawa stankion


Perak rope barrieralso is named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5. Kualifikasi alangi tali perak utawa mahkota saka baja stainless steel


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka alangan tali ndhuwur utawa watu


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Tali Perak, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR