Alangi dipasang ing tembok
  • Alangi dipasang ing tembok - 0 Alangi dipasang ing tembok - 0
  • Alangi dipasang ing tembok - 1 Alangi dipasang ing tembok - 1
  • Alangi dipasang ing tembok - 2 Alangi dipasang ing tembok - 2
  • Alangi dipasang ing tembok - 3 Alangi dipasang ing tembok - 3
  • Alangi dipasang ing tembok - 4 Alangi dipasang ing tembok - 4

Alangi dipasang ing tembok

Alangan dipasang tembok sing muter digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume. Alangan sing dipasang ing tembok bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi dipasang ing tembok


1.Introductiing alangi dipasang Plastik Rotatingwall


Alangi dipasang tembok Rotasi plastik sing digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, Sabuk dawa bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan -mitra mitra ing china.


2.Parameter (Spesifikasi) alangi dipasang tembok Puter


ITEM

BMI-WU-PM

Fitur

Gaya unit tembok, puteran 180 derajat


Materi

Plastik kualitas dhuwur

Werna

Kuning, abang, ireng opsional

Dawa sabuk

2-3ml dawa / 4,8cm ambane


Dawane 5ml / 4,8cm


Dawane 10m / 4,8cm ambane


Kepala


Brakingcassette kanggo mundur alon kanthi aman
Sabuk sing bisa ditarik 4 arah


Dawa sabuk

Dawane 2.3-3.6m / jembaré 4,8cm

Logo ing sabuk

kasedhiya

Pengepakan

Dawane 2-3m / ambane 4,8cm
20PCS / CTN
35 * 36 * 24 CM
Dawane 5m / ambane 4,8cm
20PCS / CTN
35 * 36 * 34CM
Dawane 10m / 4,8cm ambane  
10PCS / CTN
35 * 36 * 34CM



3.Fitur And Application of the plastic Rotating wall mounted barrier


Alangan dipasang tembok Plastik puteran digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer saluran banyu ing papan umum.


4. Rincian babagan alangan dipasang Rotatingwall plastik


Alangi dipasang plastik uga digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.



5. Kualifikasi plastik Puter tembok sing dipasang alangi


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Ngirim, Pengiriman lan Servis saka plastik Puter tembok sing dipasang alangi


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, masalah cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Mounted Wall Rotating, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR