Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha
  • Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 0 Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 0
  • Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 1 Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 1
  • Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 2 Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 2
  • Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 3 Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 3
  • Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 4 Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 4

Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha

Tanduran pabrik Rope karo wadhah tandha kanggo pariwara lan indikasi. Tanduran tali karo wadhah tandha digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan lan Pameran.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


1. Pambuka stanchion Rope kanthi wadhah tandha


Tali tali nganggo wadhah tandha digawe by201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan tugas berat 7kgbase, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi dawa mitra jangka ing china.


2.Parameter (Spesifikasi) stankionRope karo wadhah tandha


Jeneng Produk

Tali stanchion karo wadhah tandha

Materi

Logam

Cocog kanggo

Bank, bandara, rumah sakit, hotel, stasiun, sekolah, publik, lsp.

Ukurane

A3 / A4

Werna & Logo

Kalorone bisa disesuaikan; Logo bisa dicithak utawa diukir.

Rincian Kemasan

Kemasan datar, 1 PC / Karton

MOQ

100 PCS

Syarat pambayaran

T / T, LC, lsp; Setoran 30% lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Produksi timbal Wektu

15-20 dina gumantung saka jumlah

Sampling

Ongkos sampel sing bisa dibalekake maneh; Sampel pangiriman sampel yaiku 3-5 dina

Ketentuan rega

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, lsp.

OEM & ODM

Nggih

Pangandikan

 

Kabeh merek dagang sing ditampilake ing kene mung kanggo referensi. Dheweke duweke dhewe-dhewe, lan kita ora sah adol barang sing duwe merek dagang kasebut


3.Fitur lan Aplikasi stankion tali kanthi wadhah tandha


Tali tali karo wadhah tandha digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan umume, umume bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4. Rincian stankion tali karo wadhah tandha


Tali tali nganggo wadhah tandha arupa bollard indikasi stasionion sabuk sing ditarik, digunakake kanggo kontrol umum, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.


Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


5. Kualifikasi tangkai Tali karo sing duwe tandha


Tandhane tali karo pemegang saham wis liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Tali Tali Kanthi Ndhaptar TandhaTali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


6. Ngirim, Pengiriman Lan Servis saka stanchion Tali nganggo wadhah tandha


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara


Tali Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tali Tali Kanthi Tukang Tandha, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Tag Produk

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR