Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha
  • Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 0 Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 0
  • Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 1 Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 1
  • Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 2 Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 2
  • Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 3 Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 3
  • Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 4 Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha - 4

Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha

Alangan pabrik Rope karo wadhah tandha kanggo pariwara lan indikasi. Rope Barrier With Sign Holder digawe dening 201 # stainless steel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


1. Pambuka alangan tali karo wadhah tandha


Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Spesifikasi) alangi Rope karo wadhah tandha


Jeneng Produk

Watesan tali karo wadhah tandha

Materi

Logam

Cocog kanggo

Bank, bandara, rumah sakit, hotel, stasiun, sekolah, publik, lsp.

Ukurane

A3 / A4

Werna & Logo

Kalorone bisa disesuaikan; Logo bisa dicithak utawa diukir.

Rincian Kemasan

Kemasan datar, 1 PC / Karton

MOQ

100 PCS

Syarat pambayaran

T / T, LC, lsp; Setoran 30% lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Produksi timbal Wektu

15-20 dina gumantung saka jumlah

Sampling

Ongkos sampel sing bisa dibalekake maneh; Sampel pangiriman sampel yaiku 3-5 dina

Ketentuan rega

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, lsp.

OEM & ODM

Nggih

Pangandikan

 

Kabeh merek dagang sing ditampilake ing kene mung kanggo referensi. Dheweke duweke dhewe-dhewe, lan kita ora sah adol barang sing duwe merek dagang kasebut


3.Fitur lan Aplikasi alangan tali karo wadhah tandha


Alangi tali karo wadhah tandha digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasiumand, umume, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4. Rincian babagan alangan tali karo wadhah tandha


Alangi tali karo wadhah tandha arupa bollards indikasi stankion sabuk sing ditarik, digunakake kanggo kontrol umum, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.


Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


5. Kualifikasi alangan Tali karo wadhah tandha


Alangi tali kita kanthi wadhah tandha wis ngliwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa ana gangguan.


Alangan Tali Kanthi Ndhaptar TandhaAlangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


6. Ngirim, Pengiriman Lan Nglindhungi alangan Tali nganggo wadhah tandha


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Orde utawa penghalang sabuk sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan bysea.


Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Tali Kanthi Ndhaptar Tandha, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR