Roller Alangan Sabuk Ditarik
  • Roller Alangan Sabuk Ditarik - 0 Roller Alangan Sabuk Ditarik - 0
  • Roller Alangan Sabuk Ditarik - 1 Roller Alangan Sabuk Ditarik - 1
  • Roller Alangan Sabuk Ditarik - 2 Roller Alangan Sabuk Ditarik - 2
  • Roller Alangan Sabuk Ditarik - 3 Roller Alangan Sabuk Ditarik - 3
  • Roller Alangan Sabuk Ditarik - 4 Roller Alangan Sabuk Ditarik - 4

Roller Alangan Sabuk Ditarik

China Pemasok bubuk bubuk ireng Roller sabuk sing bisa ditarik utawa stanchion nganggo rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Roller Retractable Belt Barrier bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum. Gawe gampang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roller Alangan Sabuk Ditarik


1. Pambuka roller stainless steel utawa alangan sabuk sing bisa ditarik roda utawa stanchion sabuk sing bisa ditarik

ThisRoller Alangan Sabuk Ditarik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg dhasar, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.

 

 

2.Parameter (Specification) of the Roller Alangan Sabuk Ditarik or retractable belt stanchion


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63,50mm 1.2mm kekandelan

panutup

Kekandelan Dia 375mm 1.2mm

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm

 

 

3.Feature And Application of the Roller Alangan Sabuk Ditarik or retractable beltstanchion


Roller Alangan Sabuk Ditariks are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.

 

4. Rincian alangan sabuk sing bisa ditarik utawa roda


Roller Alangan Sabuk Ditarik is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control, queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


 Roller Alangan Sabuk Ditarik

 

5. Kualifikasi alangi sabuk sing bisa ditarik utawa roda sing ditarik utawa stankion sabuk sing bisa ditarik


Our Roller Alangan Sabuk Ditarik or stanchion was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .

 

 Roller Alangan Sabuk DitarikRoller Alangan Sabuk Ditarik

 

6. Ngirim, Pengiriman Lan Ngatur alangi sabuk sing bisa ditarik utawa roda


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby.

 

Roller Alangan Sabuk Ditarik


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 





Panas Tags: Alangan Sabuk Ditarik Roller, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR