Alangan Cotrol Akeh Wong
  • Alangan Cotrol Akeh Wong - 0 Alangan Cotrol Akeh Wong - 0
  • Alangan Cotrol Akeh Wong - 1 Alangan Cotrol Akeh Wong - 1
  • Alangan Cotrol Akeh Wong - 2 Alangan Cotrol Akeh Wong - 2
  • Alangan Cotrol Akeh Wong - 3 Alangan Cotrol Akeh Wong - 3
  • Alangan Cotrol Akeh Wong - 4 Alangan Cotrol Akeh Wong - 4

Alangan Cotrol Akeh Wong

China Pemasok bubuk bubuk ireng Roller Crowd Cotrol Barrier utawa stanchion with wheel Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Alangan Roller Crowd Cotrol utawa stanchion kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang .Gawe gampang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Cotrol Akeh Wong

1. Pambuka Alangan Kontrol RollerCrowd stainless steel

Penghalang Roda Roda Roller iki digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis tugas berat 7kg, Sabuk dawa bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan -mitra mitra ing china.


2.Parameter (Spesifikasi) Alangan Kontrol Akeh Rol


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm



3.Fitur lan Aplikasi Alangan Kontrol RollerCrowd utawa stanki sabuk sing bisa ditarik


Kontrol Roller Crowd Crowd digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Alangan Kontrol RollerCrowd


Alangan Control Roller Crowd Crowd minangka jeneng sabuk sing bisa ditarik maneh, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.



5. Kualifikasi Alangan Kontrol Akeh Rol


Orstanksi Penghalang Barangan Roller Crowd Control kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Ngirim, Ngirim Pengiriman Lan Ngatur Alangan Kontrol Akeh Rol


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Cotrol Rame, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR