Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol
  • Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 0 Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 0
  • Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 1 Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 1
  • Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 2 Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 2
  • Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 3 Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 3
  • Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 4 Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol - 4

Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol

China Pemasok bubuk bubuk Black Roller Crowd Control Stanchion kanthi roda Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Roller Crowd Control Stanchion iki digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg sing abot. Gawan gampang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol

1.Introduction of the stainless steel Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol


This Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg dhasar, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


3.Fitur lan Aplikasi Stanksi Kontrol RollerCrowd utawa stankion sabuk sing bisa ditarik


Roller Crowd ControlStanksion digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Strolion Kontrol RollerCrowd


Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol


5.  Qualification of the Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol


Our Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol or stanchion was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Pengendharaan Kontrol Wong Akeh RolPengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Kontrol Stollion Crowd Crowd, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR