Tali Twisted Braid Abang
  • Tali Twisted Braid Abang - 0 Tali Twisted Braid Abang - 0
  • Tali Twisted Braid Abang - 1 Tali Twisted Braid Abang - 1
  • Tali Twisted Braid Abang - 2 Tali Twisted Braid Abang - 2
  • Tali Twisted Braid Abang - 3 Tali Twisted Braid Abang - 3
  • Tali Twisted Braid Abang - 4 Tali Twisted Braid Abang - 4
  • Tali Twisted Braid Abang - 5 Tali Twisted Braid Abang - 5
  • Tali Twisted Braid Abang - 6 Tali Twisted Braid Abang - 6

Tali Twisted Braid Abang

Tali Twisted Braid Abang uga dijenengi stankion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol wong akeh, contro antrian. Tali bengkong uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Tali Twisted Red Braid njaga keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tali Twisted Braid Abang


1.Introduction of the Tali Twisted Braid Abang with silver pancing for rope stanchion


Tali Twisted Braid Abang are used to connect stanchion with ropes, ropes’ length is 1500mm.



2.Parameter (Specification) of the Tali Twisted Braid Abang with silver pancing for rope stanchion


Jeneng

Tali bengkong kepang

Materi

Poliester

pancing

28mm utawa 32mm

Werna

Abang

Dawane

1500mm utawa disesuaikan

Werna tali

Abang, Blue, green, white, yellow optional


3.  Feature And Application of the Tali Twisted Braid Abang with silver pancing for rope stanchion


Tali Twisted Braid Abang are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Rincian sakaTali Twisted Braid Abang with silver pancing for rope stanchion


Tali Twisted Braid Abanguga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol wong akeh, queuecontro, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Barrier Guard duwe keamanan lan kita minangka penjaga keamanan.



5.Qualification of the Tali Twisted Braid Abang with silver pancing for rope stanchion

Our Tali Twisted Braid Abang with silver pancing for rope stanchion was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry.



6.Deliver,Shipping And Serving of the Tali Twisted Braid Abang with silver pancing for rope stanchion


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.




Panas Tags: Tali Twisted Braid Abang, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR