Polisi Sabuk Ditarik Ditarik
  • Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 0 Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 0
  • Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 1 Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 1
  • Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 2 Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 2
  • Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 3 Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 3
  • Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 4 Polisi Sabuk Ditarik Ditarik - 4

Polisi Sabuk Ditarik Ditarik

Produk keamanan nyedhiyakake alangan sabuk sing bisa ditarik utawa Polisi Sabuk Ditarik Dipoles kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Stasiun Sabuk Retractable Polesan digawe dening 201 # stainless steel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Polisi Sabuk Ditarik Ditarik

1. Pambuka Stanchion Sabuk sing Dipoles


ThisPolisi Sabuk Ditarik Ditarik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Polisi Sabuk Ditarik Ditarik


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Sabuk kaping sepuluh

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi isolasiPolisis Sabuk Ditarik


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Penutupan Sabuk sing Ditarik Dipoles


Polisi Sabuk Ditarik Ditarik is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Polisi Sabuk Ditarik DitarikPolisi Sabuk Ditarik Ditarik


5. Qualification of the polished Polisi Sabuk Ditarik Ditarik


Sabuk Ditarik Dipoles Kita wis dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Polisi Sabuk Ditarik DitarikPolisi Sabuk Ditarik Ditarik


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Polisi Sabuk Ditarik Ditarik


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara

 

Polisi Sabuk Ditarik Ditarik


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Stankion Sabuk Ditarik Dipoles, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR