Alangi Sabuk Ditarik Dipoles
  • Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 0 Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 0
  • Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 1 Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 1
  • Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 2 Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 2
  • Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 3 Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 3
  • Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 4 Alangi Sabuk Ditarik Dipoles - 4

Alangi Sabuk Ditarik Dipoles

Produk keamanan nyedhiyakake alangan sabuk sing bisa ditarik utawa Poles Sabuk Ditarik Dipoles utawa stankion sabuk sing bisa ditarik kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh wong. Sabuk Sabuk Ditarik Ditulis uga digunakake kanggo ngontrol kendhali lan kontrol antrian.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


1.Introduction of the Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


This Alangi Sabuk Ditarik Dipoles was made isolatioan by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.

 

2.Parameter (Specification) of the Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Sabuk kaping sepuluh

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm

 

3.Feature And Application of the isolation Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


Stankion sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

 

4. Details of the Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


Alangi Sabuk Ditarik Dipoles is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control, queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.

 

 Alangi Sabuk Ditarik Dipoles

 

5. Qualification of the Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


Our Alangi Sabuk Ditarik Dipoles or stanchion was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .

 

 Alangi Sabuk Ditarik DipolesAlangi Sabuk Ditarik Dipoles

 

6. Deliver,Shipping And Serving of the Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby

 

Alangi Sabuk Ditarik Dipoles


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 





Panas Tags: Alangi Sabuk Ditarik Dipoles, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR