Stud Kothak Surya Plastik
  • Stud Kothak Surya Plastik - 0 Stud Kothak Surya Plastik - 0
  • Stud Kothak Surya Plastik - 1 Stud Kothak Surya Plastik - 1
  • Stud Kothak Surya Plastik - 2 Stud Kothak Surya Plastik - 2
  • Stud Kothak Surya Plastik - 3 Stud Kothak Surya Plastik - 3
  • Stud Kothak Surya Plastik - 4 Stud Kothak Surya Plastik - 4

Stud Kothak Surya Plastik

Produk keamanan dalan saka kancing dalan surya plastik. Kancing dalan surya Plastik duwe efek reflektif sing kuat, kanthi peringatan yen kendaraan ing wayah wengi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stud Kothak Surya Plastik


1. Pambuka kancing dalan surya plastik

 

1. resistensi tekanan kuat, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang).
2. Efek reflektif sing kuat, peringatan kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Macem-macem warna nggawe kutha kasebut apik.

 

2.Parameter (Spesifikasi) kancing dalan surya plastik

 

Materi

Plastik ABS

Ukurane

118 * 115 * 25mm

Werna led

Biru / kuning / abang / Ijo

Kekuwatan

Surya

Pengepakan

Karton

Panyimpenan

1.2V / 600 MAH Hi-suhu Batere Ni-mh

Jarak Visual

> 500 meter

Wektu Cahya

72-100 jam sawise diisi daya kanthi lengkap

Surya Panel

2V / 100 MAmonocrystalline

Jaga Level

IP68

Resistansi Bobot ing statis

5-10ton

Suhu Kerja

-20â „ƒ ~ + 80â„ ƒ

 

3.Fitur lan Aplikasi saka kancing dalan surya plastik


1) Cocog kanggo pinggir dalan lan trotoar
2) Bisa nggunakake 7-10 dina ing wayah awan utawa udan sawise diisi daya kanthi lengkap.
3) Bisa digunakake luwih saka 3 taun kanthi normal
4) Ngirit energi lan perlindungan lingkungan
5) Bisa ngemot 20 ton
6) Waterproof and unbreakable: Surya panel, electronics and optics are fitted inside


4.Details of the Surya road stud reflector

 



5. Kualifikasi kandang jalan surya plastik

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nyedhiyakake kancing dalan surya plastik


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Kanggo jumlah pesanan utawa pesanan sampel, umume kita bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Pesenan gedhe umume nggunakake pangiriman laut.

Wektu pengiriman kaya ing ngisor iki:


Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR