Plancongan Sabuk Ditarik Plastik
  • Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 0 Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 0
  • Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 1 Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 1
  • Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 2 Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 2
  • Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 3 Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 3
  • Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 4 Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 4
  • Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 5 Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 5
  • Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 6 Plancongan Sabuk Ditarik Plastik - 6

Plancongan Sabuk Ditarik Plastik

Produk keamanan pasokan njaba Plancongan Sabuk Ditarik Plastik Plastik, kanthi tiang PVC lan basis karet, tugas abot. Plancong Sabuk Ditarik Plastik uga dijenengi stankion sabuk sing bisa ditarik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plancongan Sabuk Ditarik Plastik


1. Pambuka Planki Sabuk Plastik Ditarik


This Plancongan Sabuk Ditarik Plastik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Plancongan Sabuk Ditarik Plastik


Bahan: tiang

PVC

Bahan dhasar

karet

Lumahing

krom

Dhuwur:

1000mm

Dhasar

Dhasar karet

Dawa sabuk

2m, 3m opsional

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Nggih

Ukurane

320 * 63 * 1000cm


3.Fitur lan Aplikasi Plankis Sabuk Ditarik Plastik


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Stanki Sabuk Plastik Ditarik


Plancongan Sabuk Ditarik Plastik is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Plancongan Sabuk Ditarik Plastik


5. Qualification of the Plancongan Sabuk Ditarik Plastik


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Plancongan Sabuk Ditarik PlastikPlancongan Sabuk Ditarik Plastik



6.   Deliver,Shipping And Serving of the Plancongan Sabuk Ditarik Plastik


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara

 

Plancongan Sabuk Ditarik Plastik


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.

 




Panas Tags: Plancongan Sabuk Ditarik Plastik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR