Alangi Sabuk Ditarik Plastik
  • Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 0 Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 0
  • Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 1 Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 1
  • Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 2 Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 2
  • Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 3 Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 3
  • Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 4 Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 4
  • Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 5 Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 5
  • Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 6 Alangi Sabuk Ditarik Plastik - 6

Alangi Sabuk Ditarik Plastik

Produk keamanan pasokan ruangan Plastik alangan sabuk utawa plancongan sing bisa ditarik plastik, kanthi tiang PVC lan basis karet, tugas sing abot. Plastik Sabuk Ditarik Plastik bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Sabuk Ditarik Plastik


1.Introduction of the Alangi Sabuk Ditarik Plastik


This Alangi Sabuk Ditarik Plastik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.

 

2.Parameter (Specification) of the Alangi Sabuk Ditarik Plastik


Bahan: tiang

PVC

Bahan dhasar

karet

Lumahing

krom

Dhuwur:

1000mm

Dhasar

Dhasar karet

Dawa sabuk

2m, 3m opsional

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Nggih

Ukurane

320 * 63 * 1000cm

 

3.Feature And Application of the Alangi Sabuk Ditarik Plastik


Stankion sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

 

4.  Details of theAlangi Sabuk Ditarik Plastik


Alangi Sabuk Ditarik Plastik is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control, queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.

 

 Alangi Sabuk Ditarik Plastik

 

5. Qualification of the Alangi Sabuk Ditarik Plastik


Alangi sabuk utawa starkion sing bisa ditarik bisa dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

Alangi Sabuk Ditarik PlastikAlangi Sabuk Ditarik Plastik

 

6. Deliver,Shipping And Serving of the Alangi Sabuk Ditarik Plastik


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan segara safetydeliveryby


Alangi Sabuk Ditarik Plastik

 

7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.

 




Panas Tags: Alangan Sabuk Ditarik Plastik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR